Snel en Voordelig het scooter Rijbewijs in 1 Dag!

Scooter rijles en examen op 1 dag!

We starten met de 1 daagse scooter rijopleiding om 08.00 uur en zijn klaar rond 13.15 uur waarna we aansluitend in de middag het praktijkrijexamen voor de scooter doen!

Theoretische briefing

In de ochtend starten we met een korte theoretische briefing en bespreken alle aandachtspunten die bij het CBR van je worden verwacht en waarop je word beoordeeld.

Alle belangrijke zaken met betrekking tot de verkeersveiligheid zoals onder andere de plaats rijbaan en de daarbij behorende snelheid, het juist toepassen van de verkeersregels en de voorrangsregels met de daarbij behorende verkeersborden, de juiste wijze van vooruitkijken en de daarbij behorende juiste kijktechniek zullen dan worden besproken.

Snel en Voordelig het scooter Rijbewijs in 1 Dag!

Scooter rijles Vlaardingen

Vervolgens rijden we door het examengebied waar je gaat afrijden en behandelen we alle belangrijke situaties op die je op het rijexamen AM kunt tegenkomen. Tijdens deze spoedcursus scooter rijlessen binnen 1 dag leer je alles van een ervaren scooter instructeur die al jaren dit werk doet.

De ervaren scooter instructeur kent alle examenroutes heel goed en gaat deze ook met je rijden zodat je een goede bekendheid hebt in het examengebied en niet voor vervelende verrassingen zult staan. Hij volgt je op de scooter en kan je ook alle lastige verkeerssituaties goed uitleggen en demonstreren waardoor je alles sneller en beter begrijpt en daarna goed uitvoert. Hierdoor leveren we dus maatmerk, en dat heb je ook nodig!

Snel en Voordelig het scooter Rijbewijs in 1 Dag!

Praktijk examen

In de middag doe je het praktijkexamen AM bij het CBR. Dit examen duurt ongeveer 25 tot 30 minuten. Voorafgaand het rijexamen maak je kennis met de CBR rijexaminator die je tevens ook op je gemak zal proberen te stellen, en je wat technische vragen stelt over de helm, de scooter en je ook vraagt of je straks op een snorfiets gaat rijden of op een scooter.

Tevens zal hij je geldige legitimatie controleren alsmede je theoriecertificaat, beide dien je altijd bij je te hebben op deze dag.

Omdat je met deze spoedcursus alle theoretische kennis van de scooter in de ochtend in de praktijk hebt gebracht bij Scooter Rijbewijs in 1 dag Vlaardingen en heel goed hebt geoefend ben je uiteraard prima voorbereid om de eerste keer te kunnen slagen voor je scooter rijbewijs. Je kans van slagen is dus hierdoor maximaal met circa 90%.

Snel en Voordelig het scooter Rijbewijs in 1 Dag!